Gratis consult Cryolipolyse Klik hier

Cryolipolyse met CoolipoTwin

CoolipoTwin; veilig en effectief

Dorien voert de Cryolipolyse behandelingen uit met de CoolipoTwin; een zeer effectief en veilig apparaat voor definitieve verwijdering van vetcellen. Dit gebeurt door middel van het onderkoelen van vetcellen.

Apparaat Cryolipolyse CoolipoTwin

De CoolipoTwin baseert haar werking op het natuurlijke proces van vetverbranding door het nauwkeurig afkoelen van de bovenliggende huidlaag. In deze huidlaag zit, vlak onder de huid, hardnekkig vet.  Het afkoelen van de bovenste huidlaag gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Door plaatselijk ‘pads’ aan te brengen, kunnen heel gericht de probleemzones worden aangepakt.  Deze pads kunnen worden aangebracht op bijvoorbeeld armen, benen, heupen, buik en taille.

De CoolipoTwin heeft een CE medische klasse II goedkeuring.

Hoe werkt de CoolipoTwin?

Door een snelle afkoeling van vetcellen tot 4˚C, worden de vetcellen selectief aangepakt. Vetcellen kristalliseren namelijk, in tegenstelling tot andere lichaamscellen, al bij 4˚C.  Voor de andere lichaamscellen gebeurt dit pas bij veel lagere temperaturen. De vetcellen vallen uiteen en het lichaam voert ze op natuurlijke wijze zelf af via de lever en de nieren. Hiervoor is het wel van belang dat u daags voor, en tot 4 weken na de behandeling, tenminste 2 liter water per dag drinkt.

Uit onderzoek van de Tsjechische professor Petr Dobšák blijkt dat Cryolipolyse een veilige behandeling is. Na de behandeling ruimen de witte bloedlichaampjes de overgebleven fragmenten van de vetcellen op. Hierdoor is er geen extra belasting van de lever en is de behandeling ook geschikt voor mensen met (beperkt) overgewicht.

Het belang van goede Cryolipolyse apparatuur

Bij Dorien werken we niet voor niets al vele jaren met de CoolipoTwin; we waren een van de eerste aanbieders in Nederland. Er is echter ook apparatuur verkrijgbaar die slechts terug koelt tot 5˚C of 6˚C. Behandelingen met deze apparatuur zijn niet blijvend effectief omdat vetcellen niet verdwijnen bij deze temperatuur. Na verloop van tijd ‘lopen ze weer vol’ en is een nieuwe behandeling nodig. Bij cryo-behandelingen met de CoolipoTwin, zoals we die uitvoeren bij Dorien, verdwijnen de vetcellen wel (blijvend) uit het lichaam. 

Door het grote succes van onze kuur hebben wij een derde CoolipoTwin apparaat aangeschaft! Dat betekent dat u geen lange wachttijden meer heeft voor een behandeling en we u vrijwel gelijk kunnen helpen. Klik hier voor het aanvragen van en gratis én vrijblijvend consult.

Voordelen Cryolipolyse met CoolipoTwin

  • Is non-invasief
  • Is pijnloos
  • Verwijdert vet definitief
  • Werkt huidverstevigend
  • Is veilig en effectief
  • Heeft geen bijwerkingen
  • Kent geen herstelperiode
cryolipolyse meerdere machines
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief