Gratis consult Definitief ontharen Klik hier

WAARSCHUWING definitief ontharen

waarschuwing definitief ontharen

Goedkope behandelingen en behandelingen met goedkope apparatuur kunnen haargroei op lange termijn verergeren!

Pas op voor ‘goedkope’ behandelingen definitief ontharen!
Er wordt steeds vaker reclame gemaakt voor verschillende “goedkope” behandelingen en acties voor ‘zogenaamd’ definitief ontharen. Dorien.nl raadt aan goed te controleren of deze behandelingen worden uitgevoerd met geavanceerde apparatuur.

Bij veel van deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van apparatuur die de haarzakjes slechts verdooft. De haargroei wordt voor een bepaalde periode stopgezet, maar komt na verloop van tijd volledig terug. De haarzakjes herstellen zich en zijn zelfs sterker dan voor de behandeling. U loopt hierdoor het risico resistent te worden voor overige behandelingen definitief ontharen.

 

Werkt definitieve ontharing?

Jazeker. Definitief ontharen werkt echt, mits je kiest voor een erkend specialist zoals Dorien.nl. Definitief ontharen is dé methode voor een zijdezacht lichaam, maar kies altijd voor ervaring, kwaliteit en expertise. Dorien.nl Anti-Ageing Center is geregistreerd bij ANBOS als erkend specialist definitief ontharen en heeft zo’n twintig jaar ervaring met permanente ontharing. Wij werken met de allernieuwste, veiligste, snelste, effectiefste en meest veelzijdige apparatuur voor permanent ontharen: de Soprano ICE Platinum.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief