Lift6

Lift6: ‘Natuurlijke facelift’ door bindweefselmassage

De Lift6 pakt de verslapte en gerimpelde huid aan met een verstevigende gelaatsbehandeling. Met behulp van het apparaat masseren we het bindweefsel. Deze bindweefselmassage met de Lift6 zorgt ervoor dat er histamine vrij komt. Histamine zorgt voor vaatverwijding en daarmee voor een betere doorbloeding van uw huid. En een goede doorbloeding is belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat voedingsstoffen en zuurstof beter wordt opgenomen en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Door de Lift 6 herwint de huid haar stevigheid en elasticiteit op natuurlijke wijze*.

Algemeen

Gezichtsbehandeling lift6

De Lift6 behandeling zorgt ervoor dat het bindweefsel wordt gestimuleerd. Hierdoor kan de huid versterken en verstevigen. Lift 6 bewerkt de huid op een dusdanige wijze dat deze weer zelf aan het werk gaat. Daardoor maakt de huid weer belangrijke stoffen zoals histamine, collageen en elastine aan. Hierdoor verbetert de elasticiteit van de huid. De Lift 6 traint de huidlaag tegen veroudering en gaat de strijd aan met:

  • slapheid van de huid
  • rimpels
  • lijntjes
  • huiduitdroging
  • slechte huidcirculatie.
  Lift6 behandeling Dorien.nl

Lift 6 biedt 3 specifieke behandel-programma’s:

De Lift 6 is een gezichtsbehandeling die met zijn unieke verzorgingskop verschillende huidproblemen aanpakt. Om te kunnen bepalen welk programma u nodig heeft, willen wij eerst uw huid en huidprobleem analyseren. Zo krijgt u de Lift 6 gezichtsbehandeling die het beste bij u past. Vanzelfsprekend wordt deze bindweefselmassage bij ons alleen uitgevoerd door getrainde specialistes.

Programma ‘verslapte gezichtshuid’

Dit programma is zeer geschikt bij een vermoeide huid of na drastische gewichtsafname. De tonische stimulatie kan het gezicht weer haar oorspronkelijke contouren teruggeven. Door bewerking met de Lift 6 maakt de huid weer collageen en elastine aan. Hierdoor verbetert de elasticiteit van de huid. Na een gezichtsbehandeling met de Lift 6 is uw gelaatsuitdrukking minder vermoeid en heeft u weer een frisse oogopslag.*

Programma ‘gerimpelde gezichtshuid’

Dit programma is geschikt voor de erg getekende, gestreste huid of voor de rokershuid. Door loodrechte stimulatie in de richting van de rimpel en aangepassing aan de dikte van de opperhuid, kunnen rimpels en kraaienpootjes vervagen. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd, hierdoor kan de huid weer zuurstof opnemen en wordt deze sterk gerevitaliseerd. De huid gaat weer glanzen.*

Programma ‘geïnfiltreerde gezichtshuid’

Dit programma is geschikt voor de onrustige huid en voor de jongere en oudere huid met couperose. Een extra zachte stimulatie die de huid gezonder maakt, de poriën sluit en de weefsels herstelt.*

 

Huidverjonging lift6

Apparatuur

Apparatuur Lift 6

lift 6

Bindweefselmassage, uitgevoerd door Lift 6, zorgt ervoor dat histamine vrijkomt. Histamine zorgt voor vaatverwijding en daarmee een betere doorbloeding. Door een betere toevoer van voedingsstoffen en een verhoogde zuurstoftoevoer wordt de huid sterk gerevitaliseerd.

 

  Lift6 behandeling Dorien.nl

 

Het Lift6 apparaat biedt een breed scala aan mogelijkheden waarmee we verschillende huidlagen behandelen. De kop van het apparaat kan zowel horizontaal als verticaal ingesteld worden. Door de horizontale en verticale instellingen met elkaar te combineren kunnen ook de diepere rimpels aangepakt worden. Onderstaande afbeelding laat een aantal behandelmogelijkheden van de Lift6 zien.

 

Lift6 stimulatie afbeelding

Video

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Esther

Ik ben erg blij dat ik de gezichtsbehandelingen heb laten uitvoeren. Ik kreeg zo vaak de vraag of ik moe was! Mijn huid oogde na elke behandeling weer frisser. Ik ben zo opgeknapt, niet meer dat vermoeide uiterlijk, maar een mooie stralende huid!

Renata

Rondom mijn mond zijn in enkele jaren flinke groeven gekomen. Waarschijnlijk door het roken. Ik leek er jaren ouder door. De massagebehandelingen met lift 6 hebben mijn huid ontzettend verbeterd, meer energie gegeven.

Charlotte

Dag Dorien, bedankt voor zorg die ik bij jullie heb ontvangen. Elke keer werd er goed gekeken hoe mijn huid eruit zag en elke keer ging ik een beetje gelukkiger de deur uit.

Jolien

Helaas waren de zorgen van afgelopen jaren zichtbaar geworden. Rimpels en een slappe huid. Wat hebben de behandelingen mij goed gedaan! Ik kan nu met een zorgeloos gevoel en met een zorgeloos uiterlijk de toekomst tegemoet!

Sonja

Nadat ik een flink aantal kilo’s verloren ben (35kg!) mocht mijn huid wel wat strakker. Wat me aansprak aan de Lift 6 behandeling was dat het mijn huid stimuleerde om zélf strakker te worden. Na een paar behandelingen zag ik dat mijn huid strakker begon te worden. Nu is naast mijn lichaam, ook mijn gezicht weer strak!

Prijzen

Prijzen Lift 6

15 behandelingen € 740,00
Losse behandelingen € 65,00

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief